Quant a

L'Arxiu Històric Del Poblenou, associació de voluntàries i voluntaris, es dedica a la recerca, l’arxiu i la difusió de dades i documents (textos i imatges) sobre els barris del Poblenou, a Barcelona. Ofereix servei de consulta i reproduccions, edita llibres i organitza activitats relacionades amb la història i la societat del nostre barri, bàsicament industrial. La divulgació es fa a través de publicacions, exposicions, xerrades, sortides o bé, per mitjà d’aquest i d'altres espais web.

Aquest servidor utilitza AtoM.

AtoM és una aplicació dissenyada per a la descripció d'arxius amb suport web complet basada en els estàndards del Consell Internacional d'Arxius (CIA/ICA). AtoM és l'acrònim de Access to Memory (Accés a la Memòria).

El CIA/ICA i els seus col·laboradors en el projecte estan desenvolupant aquesta aplicació de recursos de programari obert perquè les institucions arxivístiques puguin allotjar en línia la seva informació d'una manera fàcil i gratuïta. Consulti about page per a conèixer més informació sobre el projecte AtoM.

Consulti la documentació en línia per a saber més sobre com usar el programari o pressioni el botó navegar situat en la part dreta de la pantalla per a veure alguns exemples.